17. Oktober 2020

10k Bitcoin (BTC) Venstre OKEx 48 timer før uttak ble suspendert

Data fra Glassnode viser at 10.000 Bitcoin (BTC) forlot OKEx 48 timer før uttak ble suspendert
Omtrent $ 2,3 milliarder i Bitcoin holdes i OKEx BTC-lommebøker
Whale Alert bot har flagget 5000 BTC som forlater OKEx og inn i Binance etter at uttak ble suspendert
Hendelsene fram til og etter suspensjonen av kryptouttak hos OKEx fortsetter å skape flere spørsmål enn svar
Tidligere i dag ble kryptoverset vekket av den plutselige suspensjonen av kryptotrekk ved OKEx-kryptobørs. Teamet på OKEx ga snart en forklaring om at en av personene som var ansvarlige for de private nøklene ved sentralen, var å hjelpe myndighetene med etterforskning på fastlands-Kina.

10.000 Bitcoin (BTC) forlot OKEx 48 timer før uttak ble suspendert
Ifølge teamet på Glassnode var det to store utstrømninger av Bitcoin fra OKEx 48 timer før kryptoverset ble varslet om suspendert kryptouttak. Dataene fra Glassnode viser at 10 000 BTC forlot børsen og har blitt visualisert gjennom et diagram i tweeten nedenfor.

OKEx har 200 000 BTC i sine hvelv
Videre har teamet på Glassnode forklart at omtrent 200 000 Bitcoin for tiden holdes i OKExs hvelv. Dette beløpet er verdt omtrent 2,3 milliarder dollar og representerer 1,1% av Bitcoins sirkulerende forsyning. Teamet delte denne informasjonen via Twitter med et tilhørende diagram som ga et nøyaktig tall på 201 981 Bitcoin holdt på OKEx.

5.000 BTC flyttet fra OKEx til Binance

Også i dag markerte den populære Whale Alert-bot på Twitter en overføring av 5.000 Bitcoin (BTC) fra OKEx til Binance. Denne transaksjonen har forvirret mange kryptoentusiaster og handelsmenn siden uttak fortsatt er suspendert hos OKEx. Nedenfor er varselet fra @whale_alert bot.

Det er mer enn møter øyet med OKEx
Når det gjelder Bitcoin on-chain-data, reiser bevegelsen av 10.000 Bitcoin fra OKEx før uttak ble suspendert, spørsmålet om børsens sikkerhet var kompromittert. I tillegg har OKEx en veldig stor mengde Bitcoin som kan være prisgitt ondsinnede aktører hvis dette virkelig er et hack.

For det tredje, bevegelsen av 5000 Bitcoin etter uttak ble suspendert, øker øyenbrynene fra den ivrige kryptoinvestoren. Kan det være at uttak fortsatt er aktive for noen OKEx-handelsmenn? Eller er det en ordning mellom de to utvekslingene mellom OKEx og Binance? Kan det være en ondsinnet aktør i ligningen?

Avslutningsvis og basert på ytterligere kjedede Bitcoin-data, kan situasjonen på OKEx være mer kompleks enn den opprinnelige informasjonen får det til å virke. Kanskje den beste tilnærmingen ville være å vente på at hele historien skal løses ut i timene og dagene fremover.