15. August 2020

Barkruk Sport ‚Dave Portnoy Sees Bitcoin Prijs Bereikt $12.000 Morgen

Bitcoin is de afgelopen dagen verschillende keren afgewezen door het belangrijkste weerstandsniveau van $12K, wat de enige hindernis was voordat het hogerop kwam. Desalniettemin zijn de investeerders ondubbelzinnig op de benchmark-crypto blijven steken.

De Amerikaanse internet beroemdheid en oprichter van Barstool Sports, Dave Portnoy, heeft voorspeld dat Bitcoin (BTC) tegen morgen 15 augustus op $12.000 zal worden gewaardeerd. De beroemde blogger merkte dit op kort nadat hij $200.000 aan bitcoin had gekocht.

Dave Portnoy’s $12K BTC Voorspelling

In een tweet van enkele uren geleden vertelde Barstool President Dave Portnoy zijn 1,7 miljoen dollar volgelingen dat de bitcoin morgen voor 12.000 dollar van eigenaar zal veranderen.

Hoewel Dave niet de reden gaf voor zijn voorspelling, was de cryptocurrency gemeenschap op Twitter blij met het vooruitzicht dat BTC 12.000 dollar zou terugkrijgen. Sommige commentatoren, echter, debatteerden dat $12K een gemakkelijk doelwit voor Bitcoin Future is. Anderen zoals de gastheer van de populaire What Bitcoin Did podcast Peter McCormack verhoogden zelfs de ante tot $13.000 per munt.

Met name $12.000 is niets nieuws voor bitcoin. De cryptocurrency heeft dit niveau de afgelopen dagen meerdere malen aangeraakt. En in de perstijd wordt er gehandeld op $11.723 na het behalen van $1,88% in de afgelopen 24 uur. De huidige consolidatie zou bitcoin snel voorbij $12.000 kunnen zien duwen.

Portnoy koopt $200.000 aan Bitcoin.

Dave Portnoy heeft onlangs geïnvesteerd in bitcoin. De investering kwam nadat hij de Tweelingoprichters Cameron en Tyler Winklevoss had uitgenodigd om over crypto te praten. Tijdens de ontmoeting probeerde de Winklevoss-tweeling hem de verschillende aspecten van bitcoin uit te leggen, zoals blokketentechnologie en mijnbouw.

Portnoy ging met behulp van de Winklevoss-tweeling $200.000 aan bitcoin en $50.000 aan Chainlink (LINK) kopen. Later verklaarde hij op Twitter dat hij nu de „Baron van de Bitcoin“ is, nadat hij met de Tweeling-stichters over crypto had gesproken.

Interessant is dat Dave zo gefascineerd raakte door crypto dat hij zelfs sprak over het mogelijk creëren van een „Dave Portnoy Coin“.