13. September 2020

BITCOIN STAAT KLAAR VOOR EEN GROTE DUW LAGER ALS ANALISTENOOG OOG 9.600 DOLLAR.

    • Bitcoin’s onvermogen om boven de $10.500 te breken spreekt tot een onderliggende zwakte onder de cryptocurrency’s stieren
    • Het laat ook zien dat de beren nog steeds het voordeel hebben van de prijsactie van de benchmark crypto, wat zou kunnen betekenen dat een breuk onder de belangrijkste steun tussen $9.900 en $10.000 dreigt
    • BTC bevindt zich momenteel in een consolidatiefase en kan na de recente afwijzing geen sterke impulsen vinden
    • Analisten groeien bearish op de korte termijn, met één handelaar die een kort doelwit van $9.600 aanbiedt.
    • Zijn berenbias worden alleen ongeldig als de crypto boven de $10.500 breekt

Bitcoin en de hele crypto-markt hebben op dit moment een gebrek aan richtinggevoeligheid. Dit komt omdat BTC een consolidatiefase ingaat na de recente afwijzing tegen $10.500.

Na een lagere duik vond BTC uiteindelijk een sterke ondersteuning rond $10.200, wat het nieuwe ondersteuningsniveau van de cryptoklasse op korte termijn lijkt te zijn.

Als stieren in staat zijn om zich te blijven verdedigen tegen een verdere neerwaartse spiraal op korte termijn, is het mogelijk dat dit ondersteuningsniveau de crypto in staat stelt om op korte termijn een hoger niveau te bereiken.

Een analist merkt nu echter op dat hij een tekort heeft aan Bitcoin met een neerwaarts doelwit van $9.600. Zijn vooroordeel zal alleen ongeldig zijn als de crypto een schone break boven $10.500 kan plaatsen.

BITCOIN ENTERS CONSOLIDATION PHASE ALONGSIDE AGGREGATED CRYPTO MARKET

Op het moment van schrijven handelt de huidige prijs van $10.300. Dit is ongeveer de prijs waartegen de cryptocentrische valuta de afgelopen dagen heeft gehandeld.

Overnachting, beren duwde het zo laag als $10.200 bij meerdere gelegenheden, maar elke keer vond het sommige sterke het kopen druk hier die hielp het hoger leiden.

Een deel van de huidige instabiliteit is ontstaan door de turbulentie op de beurs. Hoewel de benchmark-indices vandaag de dag hoger konden klimmen, vertonen ze nog steeds enkele tekenen van onderliggende zwakte.

WHY ONE ANALYST IS TARGETING $9.600 VOOR BTC

Terwijl hij sprak over Bitcoin’s afwijzing voor $10.500, legde een analist uit dat het zijn berenvooroordeel heeft bevestigd en de poorten heeft geopend voor een beweging naar beneden naar $9.600 in de nabije toekomst.

Zijn grafiek geeft aan dat deze handelsopstelling ongeldig zal zijn als de cryptografie boven de $10.500 breekt.

„Bitcoin – Ziet er niet naar uit dat ik voor een andere low gevuld ga worden, dus ik ga deze trade hier doen.“

Hoe Bitcoin de komende dagen op deze belangrijke niveaus reageert, zou een belangrijk inzicht moeten bieden in de vooruitzichten op de middellange termijn.