27. August 2020

Crypto Exchange FTX ostaa hoitopalkkion 150 miljoonalla dollarilla vaivaa laajentaakseen vähittäismyyntiä

Kryptovaluuttajohdannaisten vaihto FTX on ostanut suositun salkunseurantasovelluksen Blockfolio 150 miljoonalla dollarilla tarjouksena saada jalansijaa salauksen vähittäismarkkinoilla.

Kauppa – joka päättyi yhdeksän kuukauden neuvottelujen jälkeen – sovittiin käyttämällä käteisen, salaus- ja osakeyhdistelmää, molemmat yritykset yksityiskohtaisesti .

Se on yksi digitaalisen omaisuuden teollisuuden lyhyen historian suurimmista yritysostoista

Erään blogikirjoitus julkaistiin 26. elokuuta yritykset ovat parhaillaan vähittäiskaupan sovellus, jonka odotetaan mahtua Blockfolio nykyisen tuotteen tarjontaa. Uusin sovellus julkaistaan ​​milloin tahansa syyskuusta. Yritykset eivät toimittaneet lisätietoja suunnitellusta ominaisuudesta.

Hongkongissa sijaitsevan FTX: n suunnitelma on laajentaa vähittäismarkkinoille hyödyntämällä Blockfolion suosiota. Sovellus, jolla on kuusi miljoonaa käyttäjää ja 150 miljoonaa sivun katselua kuukaudessa, sallii vähittäiskauppiaiden seurata salauksen hintoja ja seurata salkkujaan reaaliajassa. Yli 600 vaihtajaa käyttää Blockfolion työkaluja kommunikoidakseen asiakkaidensa kanssa.

Vuonna 2019 lanseerattu FTX tarjoaa sarjan kryptojohdannaisia, jotka myyvät tuotteita kuten futuureja ja optiosopimuksia. Pörssin on ilmoitettu hallinnoivan 750 miljoonan dollarin kaupankäyntiä päivässä. FTX aikoo myös pian avata hajautetun keskusyksikön (DEX), nimeltään Serum, Solana-ketjuun. Blockfolio pyrkii hyödyntämään näitä markkinoita.

Teollisuusmedia mainitsi Edlockan toimitusjohtajan ja Blockfolon perustajan Ed Moncadan sanomalla:

Uskomme, että salaus on yleisen hyväksynnän kärjessä. Joten olemme innoissamme mahdollisuudesta yhdistää yksi alamme parhaimmista tuoteryhmistä sen kanssa, jonka olemme vakuuttuneita parhaasta vaihtoapaikasta avaruudessa.

Lehdistötiedotteessa FTX totesi, että Blockfolion hankinta on „mahdollisuus tuoda voimakas kaupankäyntipaketti ja alan johtava likviditeetti uudelle yleisölle“.

Pörssin toimitusjohtaja Sam Bankman-Fried lisäsi : ”Tässä tavoitteena on pystyä tarjoamaan paras tuote, joka voi hyödyntää uskollisia Edin rakentaman seurauksena. Tämä tarkoittaa, että kaikille olemassa oleville yksiköille ja jokaiselle käyttäjälle on annettava käyttöoikeus Blockfolioon, kytkemällä heidät siihen, mikä sopii heille. “

FTX-Blockfolio -kauppa kuuluu suurimpiin sulautus- ja yrityskauppoihin salausalalla. Se on pienempi kuin Binancen ilmoittama 400 miljoonan dollarin Coinmarketcapin hankinta sekä Lightyearin ja Chanin 350 miljoonan dollarin sulautuminen, joka johti Interstellarin perustamiseen. Se on kuitenkin suurempi kuin Tron-säätiön 125 miljoonan dollarin hankinta Bit Torrentille.