14. Dezember 2020

FONDBEHANDLER: REGULERINGSRUMOR SOM IKKE LIKER Å PÅVIRKE BITCOIN I LANGT

  1. I går avslørte administrerende direktør for topp Bitcoin-utveksling Coinbase, Brian Armstrong, at det amerikanske finansministeriet sannsynligvis retter seg mot Bitcoin.
  2. Armstrong utdypet at han tror dette kan ha ekstremt negative effekter på rommet.
  3. Kyle Samani, en administrerende partner i Multicoin Capital, ser likevel ikke dette som en bekymring for Bitcoins rally.

COINBASE CEO TALKS BITCOIN REGULATION RUMORS

I går slapp administrerende direktør for topp Bitcoin-utveksling Coinbase, Brian Armstrong, en tråd som påstod forestående regulering av rommet. Han skrev at selskapet hans mottok troverdige rykter om at det amerikanske statskassen er midt i å presse ut en forskrift som vil kreve at alle digitale aktivautvekslinger skal bevise at brukerne eier adressen de vil trekke seg til.

“I forrige uke hørte vi rykter om at det amerikanske finansministeriet og sekretær Mnuchin planla å skynde seg med noen nye forskrifter angående selvstyrte kryptopunglommer før slutten av sin periode. Jeg er bekymret for at dette ville ha utilsiktede bivirkninger, og ønsket å dele disse bekymringene. „

Armstrong utdypet at han tror dette kan ha ekstremt negative effekter på rommet. Han fremhevet spesielt hvordan det kan føre til at en inngjerdet hage dannes mellom Bitcoin i USA og Bitcoin i utlandet:

“Gitt disse hindringene, vil vi sannsynligvis se færre transaksjoner fra kryptofinansinstitusjoner til lommebøker som er vertskap for selv. Dette ville effektivt skape en inngjerdet hage for kryptotjenester i USA, og kutte oss fra innovasjon som skjer i resten av verden. “

Coinbase og en rekke andre selskaper og fremtredende investorer i rommet gikk sammen om å sende et brev til statskassen for å dele sine bekymringer om dette potensielle regulatoriske tiltaket

VIL DET PÅVERKE BTC?

Bitcoin begynte å bevege seg seriøst lavere etter at tweeten fra Armstrong ble publisert. Selv om det ikke er klart om ryktet forårsaket salg, falt prisen på den ledende kryptovalutaen fra omtrent $ 18,600 fra tidspunktet for tweeten til $ 16,100 tidlig neste morgen.

Analytikere tror at det ikke vil ha en konkret effekt på markedet på lengre sikt.

Kyle Samani, en administrerende partner i Multicoin Capital, sier at han ikke tror at dette vil ha en konkret innvirkning på Bitcoin i det nåværende oksemarkedet:

“Om Mnuchin-ryktene For det nåværende BTC-oksemarkedet (neste 12-36 måneder), spiller det ingen rolle hvorfor? Neste bølge av kjøpere vil makrokjøpere ha regulering. For dem er 21M-hette en funksjon, og sensurmotstand er (slags) en feil. Bare inflasjonssikring ”

Dette ble ekko av andre i rommet, som uttalte at Bitcoin er mye mer en inflasjonssikring i motsetning til en form for penger som kan omgå alle offentlige barrierer.

Dette er noe av en kontroversiell mening på grunn av den store kontingenten av libertariske investorer i rommet.