17. Januar 2021

Jeg vil stille som president hvis Bitcoin treffer $ 1 million – Mark Cuban

Mens han svarte på en tweet fra milliardæren Chamath Palihapitiya, sa Mark Cuban at han ville stille som en amerikansk presidentkandidat. Som president for USA, Dallas Mavericks ‚eier, ga han bort gratis bitcoin til alle borgere.

Shark Tank-stjernen tvitret 5. januar 2021:

„Jeg løper hvis BTC kommer til $ 1m OG vi kan få forpliktelser til å donere 350 BTC til statskassen hver av de fire årene, slik at vi kan gi 1 satoshi til hver borger hvert år, som de må ha i ti år.“

Cubans svar kom inn etter at Palihapitiya sa at det nåværende politiske rammeverket krever å fikse, og forutsi „et levedyktig tredje politisk parti i USA innen 2030.“ Cuban spurte deretter om det generelle konseptet med politiske partier. Som svar sa Palihapitiya at USA sannsynligvis ikke vil kreve slike partier hvis kubaner stiller til valg.

Cubansk har snakket om BTC flere ganger de siste to årene. Noen av de siste kommentarene inkluderer en holdning til eiendelen som:

„En verdi av verdi som gull som er mer religion enn en løsning på ethvert problem, uansett hvor mye BTC-fans vil late som om det er en sikring mot dommedagsscenarier, er det ikke.“

I sentrum er Cubans generelle syn på bitcoin ikke så langt unna bransjens syn på mynten. Både eksperter i kubansk sektor og kryptosektor ser på den digitale eiendelen som en pålitelig butikk med verdi som ligner på gull.

Imidlertid har Cuban tidligere bedt om mer brukervennlighet for eiendelen og å berøre flere andre punkter gjennom årene. Tvert imot, kryptopundene ser bitcoin som å løse et utvalg av mange andre problemer, i stedet for bare å fungere som en alternativ verdilager.